close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نوتلا
تبلیغات
صفحه اصلی تماس با ما

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نوتلا

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نوتلا

بیسکویت نوتلا,طرز تهیه بیسکویت پسته و نوتلا,طرز تهیه بیسکویت با شکلات نوتلا,طرز درست کردن بیسکویت با نوتلا,طرز تهیه انواع دسر با نوتلا

بیسکویت نوتلا,طرز تهیه بیسکویت پسته و نوتلا,طرز تهیه بیسکویت با شکلات نوتلا,طرز درست کردن بیسکویت با نوتلا,طرز تهیه انواع دسر با نوتلا

تکین فا - بیسکویت پسته و نوتلا یک دسر خوشمزه است که خیلی از این دسر خوششان می آید کسانی که شکلات و کاکائو را دوست دارند مخصوصا شکلات نوتلا که همه خیلی دوست دارند با بیسکویت  میل نمایند.

نوتلا یکی از خوشمزه هایی است که به جز آنهایی که عاشق شکلات و کاکائو هستند، بقیه نیز نمی توانند در مقابل وسوسه اش مقاومت کنند. در این مطلب طرز تهیه بیسکویت و ساوارین نوتلا را به شما آموزش داده ایم.

بیسکویت پسته و نوتلا

مواد لازم:

کره: 175 گرم

زرده تخم مرغ: یک عدد

وانیل: یک هشتم ق چ

آرد: 200 گرم

نشاسته ذرت: 40 گرم

پودر قند: 60 گرم

نوتلا: حدود یک چهارم پیمانه (برای تزیین)

خلال پسته: یک دوم پیمانه

بیسکویت نوتلا,طرز تهیه بیسکویت پسته و نوتلا,طرز تهیه بیسکویت با شکلات نوتلا,طرز درست کردن بیسکویت با نوتلا,طرز تهیه انواع دسر با نوتلا

طرز تهیه:

1. کره نرم را با همزن زده تا باز شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه بزنید. زرده تخم مرغ و وانیل را افزوده و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
2. پس از زدن تخم مرغ ها همزن را خاموش کرده و نشاسته ذرت و آرد را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد کره ای اضافه کرده و با لیسک هم بزنید و در آخر کمی با دست ورز دهید.
3. در نهایت از خمیر آماده گلوله های 8-9 گرمی برداشته و در خلال پسته غلتانده و داخل قالب ساوارین گذاشته و با دست فشار داده تا به شکل قالب درآید.
4. در آخر در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت تقریبا 20 دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه بیسکویت ها را از فر درآورید، داخل حفره ها را با نوتلا پر کنید.

نکته:

1- خمیر آماده شده مقداری چسبناک است.
2- می توانید برای شکلاتی کردن بیسکویت ها 10 گرم از آرد کم کرده و 10 گرم پودر کاکائو اضافه کنید.
3- قالب ساوارین سیلیکونی بوده و در فروشگاه های لوازم قنادی موجود می باشد.

 ساوارین نوتلا
عارفه سادات ابن الرضا

مواد لازم:

کره: 70 گرم
آرد: 50 گرم
پودر قند: 130 گرم
پودر بادام: 70 گرم
سفیده تخم مرغ: 4 عدد
شکلات نوتلا: به مقدار لازم

بیسکویت نوتلا,طرز تهیه بیسکویت پسته و نوتلا,طرز تهیه بیسکویت با شکلات نوتلا,طرز درست کردن بیسکویت با نوتلا,طرز تهیه انواع دسر با نوتلا

طرز تهیه:

1. فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره را درون ظرفی روی حرارت ملایم یا توسط ماکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید. پس از ذوب شدن آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، پودر قند و پودر بادام را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.

2. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بنزنید تا فرم بگیرد. در نهایت کره ذوب شده خنک و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

3. قالب ساوارین (مربع یا داریه یا بیضی) را با اسپری آرد و روغن چرب کرده و یک دوم از قالب را با مایه کیک پر کنید و به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه آن را بپزید. بعد از اطمینان از پخت، قالب ساواین را روی پنجره توری قرار داده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

4. بعد از جداسازی ساوارین ها از قالب، شکلات نوتلا را درون قیف های یک بار مصرف بریزید و فضای میانی قالب ها را با نوتلا پر کنید و برای تزیین مقداری ترافل خوراکی روی آن بریزید.

منبع : samatak.com

برچسب ها: بیسکویت نوتلا, طرز تهیه بیسکویت پسته و نوتلا, طرز تهیه بیسکویت با شکلات نوتلا, طرز درست کردن بیسکویت با نوتلا, طرز تهیه انواع دسر با نوتلا, کیک شکلاتی نوتلا, کیک شکلاتی نوتلا خوشمزه, کیک شکلاتی نوتلا ساده, کیک شکلاتی سریع و آسان, عکس کیک شکلاتی نوتلا, تزئین کیک شکلاتی نوتلا, انواع کیک شکلاتی, انواع کیک های خانگی,

موضوع : گوناگون ,
تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1395
ad
نظرات
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی